Lg Nanocell 806na

Nauti kaikesta sisällöstä sellaisena kuin se näytettäisiin elokuvateatterissa ja säilytä elokuvantekijän visio. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja lg nanocell 806na varten Lisätietoa. Mitä mieltä ihmiset ovat. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa.

LG 65NANO806NA NanoCell 65´´ 4K UHD LED TV

Tämän ansiosta näytöllä näkyvät vain puhtaat ja tarkat värit. HDR-sisältöä hienosäädetään kirkkauden säädöillä niin, että pimeiden kohtausten kontrastit, yksityiskohdat ja värisyvyys ovat erinomaisia. Prosessori säätää kuvaa automaattisesti sammuttamalla liikkeenkäsittelyprosessit, jotka voivat muuttaa vaikutelmaa. Valitse suosikkiääniavustajasi lg nanocell 806na ohjaa TV:täsi äänellä täysin uudesta kotinäytöstä, joka tarjoaa entistäkin enemmän käyttömukavuutta ja ohjausmahdollisuuksia. Game Optimizer Ennennäkemätön hallinnan taso.

lg nanocell 806na

Osta netistä

Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Ainutlaatuinen kuva. LG:n kumppanuus Xboxin kanssa varmistaa, että olet valmiina seuraavan sukupolven pelaamiseen. Matalan resoluution kuvat skaalataan ylöspäin ja tuodaan lähelle 4K-laatua. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Ei tietoja. Osta nyt.

galaxy note 8 android 10

tuumaiset televisiot | Tv ja ääni | Veikon Kone

Sports Alert Näe oman joukkueesi kaikki ottelut. Lg nanocell 806na suunniteltu kotinäyttö näyttää henkilökohtaisesti mukautettuja sisältöehdotuksia, tarjoaa helpomman pääsyn suosikkeihisi ja antaa sinun hallita yhdistettyjä laitteita yhdestä paikasta. Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Nano Cinema. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään.

LG 4K NanoCell TV | LG Suomi

Uppoudu peliin entistä enemmän ja koe elävä tunnelma. Ota kaikki irti Xboxistasi upean kuvanlaadun ja erittäin nopeiden vasteaikojen ansiosta. NanoCell-televisiovastaanottimet ovat ylittäneet standardien vaatimukset. Tyylikkään ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta se näyttää seinälläsi taideteokselta lisäten ripauksen kauneutta huoneeseen tilankäyttöä samalla maksimoiden. Kahdeksan miljoonaa pikseliä. Close Suositellut jalosteet.