Lg Hbs Fn 7

Puheluiden päättäminen Puhuminen Kosketa vasenta tai oikeaa nappikuuloketta kahdesti. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. XML doc. Tutustu turvallisuustoimenpiteisiin. Tässä tuotteessa on sisäänrakennettu akku, jota ei voi irrottaa tai vaihtaa mielivaltaisesti.

LG Tone Free HBS-FN7 bruksanvisning

Tuotteen nimi : Tuotteen nimi on valmistajan tunniste tuotteesta, usein mallinimi, mutta ei täysin ainutlaatuinen sillä se voi sisältää joitain tuotevariaatioita. Akku voi vahingoittua, mikä voi johtaa ylikuumentumiseen. Some manufacturers license their brand names to other producers. A manufacturer can have multiple brand names. Etsi samankaltaisia tuotteita. Aiomme kertoa, lg hbs fn 7 on kokemuksemme näistä kuulokkeista, joista on viime aikoina annettu paljon puhetta ja mitkä ovat tulokset analyysitaulukon läpi käymisen jälkeen.

lg hbs fn 7

Windows 11 vs Windows 10: Mikä ero on?

Sivu: 2 ! Voit siis käyttää toimintoa musiikin kuuntelemiseen tai videon katseluun ilman häiriötekijöitä. Ongelma Syy ja ratkaisu Virta ei käynnisty Tarkista akun taso ja lataa se. Jos nappikuulokkeita ei pystytä rekisteröimään puhelimeen Tarkista ovatko nappikuulokkeet päällä. Akku tulee vaihdattaa valtuutetulla palveluntarjoajalla. Sisäänrakennettu akku.

hugo boss miesten kylpytakki

Bruksanvisning LG Tone Free HBS-FN7 (Svenska – sidor)

Litium-ion akku on vaarallinen komponentti, joka v oi aiheuttaa vammoja. De senaste modellerna av Hörlurar har vanligtvis en lg hbs fn 7 inbyggd mikrofon som gör det möjligt att ringa samtal. Tällaisilla alueilla olevat kipinät voivat johtaa räjähdykseen tai tuleen, jotka voivat taasen johtaa vammoihin tai jopa kuolemaan. Tämä sisältää kaikki muut käyttötavat kuin tavallisen ja tarkoituksenmukaisen käytön tuotteen käyttöohjeiden ja huolto-ohjeiden mukaisesti. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.

TONE Free HBS-FN7 ANC Musta kuulokkeet

Tuotteen leveys. Bluetooth är ett sätt att utbyta data trådlöst mellan elektroniska enheter via radiovågor. Mahdollisesti räjähdysherkät ympäristöt ovat usein, mutta eivät aina, hyvin selkeästi merkitty. Inga resultat. Latauskotelossa on LED, joka tunnistaa kuulokkeiden toiminnan, eikä siinä OLE mainintaa tuotemerkistä, mikä on utelias. Tuotteen takuusinettien peukalointi mitätöi takuun. När volymen överstiger decibel kan direkt skada uppstå.