Lg 55c9pla

Dolbyn edistyksellisen kuva- ja ääniteknologian avulla voit luoda elokuvateatterimaisen tunnelman leffailtaa varten. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Kaapelinhallinta pitää kaikki liitännät lg 55c9pla järjestyksessä, joten olohuoneesi pysyy siistinä ja sotkuttomana. Tärkein väri. Instax Mini Film.

LG OLED55C9PLA käyttöohje

Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:. Lg Oled55c15la. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Toimitusaika toimitus: päivää. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Hinnat voivat muuttua lg 55c9pla erillistä ilmoitusta.

lg 55c9pla

Tuotteen ominaisuudet

LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Lg Oled55c15la. Täydellinen musta, jonka Hollywoodin elokuvantekijät kokivat. Dolbyn edistyksellisen kuva- ja ääniteknologian avulla voit luoda elokuvateatterimaisen tunnelman leffailtaa varten. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa.

iittala munakuppi

LG OLED55C15 (55″) OLED-televisio, hinta €

Mustaa kuin yö ja ainutlaatuiset pikselit. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle lg 55c9pla sisältöä. Tehokkain 4K-prosessorimme on sovitettu tekoälytekniikkaan ja koneoppimiseen.

LG OLED55C9PLA käyttöohje (Suomalainen – 16 sivut)

Pinterest Elektroninen posti. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Lainat. T ekijäinoikeudet © L G Electronics Inc.