Lg 50 Nano816

Osta netistä. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Makusi mukaisia katseluehdotuksia tarjoava kotinäyttö, sekä ergonomisesti muotoiltu Magic Remote lg 50 nano816 pitävät kaikki toiminnot käsillä helposti ja nopeasti. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon.

50NANO816PA

Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Musta lg 50 nano816 4K Smart TV Pilvipelaamisteknologia ja automaattiset säädöt korkealaatuisten kuvien saamiseksi tarjoavat todella jännittävän pelikokemuksen. LG:n televisiot sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Katso, kuinka paljon voimakkaampi kokemus voi olla todellisella 4K-tarkkuudella ja NanoCell-teknologialla. Scroll Left Scroll Right.

lg 50 nano816

Osta netistä

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Nauti kaikesta sisällöstä sellaisena kuin se näytettäisiin elokuvateatterissa ja säilytä elokuvantekijän visio. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. Valikoima on mukautettu yksilöllisesti, joten löydät parhaan sisällön omien mieltymystesi perusteella. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä.

keune so pure

Televisiovastaanottimet, Kodinelektroniikka, Koko Suomi,

Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. Skaalausominaisuuden ansiosta myös vanhemmat ohjelmat ja elokuvat nousevat laadultaan lähemmäs 4K-tarkkuutta. Ota mukava asento ja nauti. Palautetta sivustosta. Käyttöehdot Palaute. Bluetooth Surround lg 50 nano816 tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää kaiutin osaksi kotiteatteria parantamaan television ääntä.

LG 55” 4K NanoCell Smart TV NANO | Deoksiribonukleiinihappo

Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Katso, kuinka paljon voimakkaampi kokemus voi olla todellisella 4K-tarkkuudella ja NanoCell-teknologialla. Muut merkkikaiuttimet, jotka eivät täytä vaatimuksia, eivät välttämättä Object Linking and Embedding yhteensopivia. Scroll Left Scroll Right. Upea 4K-kuva Hz:n taajuudella. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu.