Letku Tokmanni

Pituus 3 m, leveys 25 mm. Musta yleisköysi kevyeen sitomiseen. Vaijerilukko 8 mm 4 kpl 15NZ Sähkösinkitty letku tokmanni. Ota yhteyttä. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Köysi Rolleri 3 mm 50 m oranssi 13BB Oranssi, säänkestävä ja kovapintainen köysi.

Pihatarvikkeet

Kestävä struktuuri, valmistettu kuumasinkitystä teräksestä. S-koukku 40 mm 5 kpl YF96 Teräs, sinkitty. Punavalkoinen yleisköysi kevyeen sitomiseen ja paikkoihin, joissa värejä voi käyttää hyödyksi. Silmukkanostovyö kg 8 letku tokmanni 15PS Kaksinkerroin ommellut ns. Tarviketyyppi Letku Koko mm

letku tokmanni

Asiakaspalvelu

Saatavilla verkkokaupasta kpl. DIN B. Lipputangon naru 35 m QX15 14 ja 16 metrin tankoihin. Teräsköysi 1 mm m 15QE Sinkitty teräsköysi kuitusydämellä. JavaScript seems to be disabled in your browser. Katuharja punainen MÖ56 Leveä katuharja, jonka runko on puinen ja harjaosa valmistettu polypropeenista. Tuotekuvaus ja ominaisuudet.

ajureiden päivitys windows 10

Muoviletku kirkas 10mm | Puuilo

Sytytyspala Flamgo FM34 Takan, uunin, saunakiukaan ja grillihiilien sytyttämiseen. Hiekoitusastia Inora l harmaa 15UL Harmaa hiekoitusastia, koko 65 x 54 x 55 cm, paino 8 kg. Skip to the end of the images letku tokmanni. Etusivu Piha ja puutarha Keinokastelu ja pumput Puutarhaletkut ja letkukelat. Vahvuus 9 mm ja korkeus 90 mm.

Puutarhaletkut ja letkukelat – Kastelu ja pumput – Piha ja puutarha | Puuilo

Postilaatikko Orthex vihreä WÄ55 Välikannellinen kestävä kotimainen postilaatikko. Tervetuloa Puuiloon tekemään ennennäkemättömän onnistuneita ostoksia! Lähes venymätön, karkeapintainen luonnontuote, joka sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Lenkin halkaisija 6 mm, ketjun pituus 2 m. Nailonsuodatin RL 10″ JB82 Nailonsuodatinpanos on pitkäikäinen ja se sopii hyvin esisuodattimeksi tai ainoaksi suodattimeksi, jos vedessä on hiekkaa, roskia, ruostetta tai levää. Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Grilliverkko 40×60 cm 12DO Yleiskäyttöinen grilliverkko.