Lenovo Yoga I 7

Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Y-tunnuksella voi tilata vain liittymäpäivityksiä. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Nauti silmiä hivelevästä muotoilusta ja huikeasta suorituskyvystä. Yksityisille Yrityksille Wholesale.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IHU5

Tietoliikenne Lenovo yoga i 7 6 11ax, 2×2 Bluetooth 5. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. USB 3. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Premium Care on vaivaton ratkaisu, joka vastaa kaikkia tekniseen tukeen liittyviä tarpeitasi. Parempi takuu. Älykkäämpi käyttömukavuus Yoga 7i 14″ säästää aikaa ja vaivaa tekoälyn ohjaamiin innovaatioihin perustuvilla toiminnoilla.

lenovo yoga i 7

Yoga 7i (14″ Intel)

Yoga on tehty meille kaikille. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Viimeksi katsomasi tuotteet. Jalosteet ja palvelut. Löydä edullisimmat hinta. Tuotenumero Brändi Lenovo Valm. Harkittuihin yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa koholla oleminen kamerasyvennys, joka helpottaa avaamista yhdellä kädellä, sekä tarkka näppäimistö, jonka uudet, kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen.

husqvarna r175 awd

Lenovo Yoga | Premium-luokan kannettavat, 2-inlaitteet ja AIO-pöytäkoneet | Lenovo Suomi

Kiitos palautteestasi! Koe Hollywood-uudet tuotteet, suositut alkuperäissarjat ja eniten kotimaisia elokuvia. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Yoga 7 käynnistyy heti, kun avaat sen kannen, joten voit aloita työskentelyn nopeammin. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja lenovo yoga i 7 Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IHU5

Huollat meiltä ostetut laitteet kätevästi valitsemasi huoltoliikkeen, Elisan myymälän tai yhteistyökumppanimme Fonumin kautta. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Katso ympärillesi, olemme kiehtovia! Myönnämme 1. Y-tunnuksella voi tilata vain liittymäpäivityksiä.