Lenovo V15 Igl

Autamme mielellämme! Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme lenovo v15 igl, myös toimituskustannukset paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavanviivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista. Note : 7. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Yleistä Tuotetyyppi: Kannettavan tietokoneen kantolaukku Leveys:

LENOVO ThinkPad Essential BackPack, myyntierä 0 kpl

Takuu 12 Kuukautta. Noutopisteemme palvelevat K-markettien ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voitte palauttaa tuotteet käyttämällä toimituksessa saamaanne palautuslappua ja palautustarraa. Yhteensopivat laitteet. Näytä lisää. Työkoneet Dronet jat kodin automatisointi Autoilu ja vapaa-aika.

lenovo v15 igl

Tilaa uutiskirje

Siirry takaisin edelliselle sivulle. Tuotteitamme myydään suoraan tehtaalta, eikä välittäjä agentti, joten tuotteidemme hinnat ovat yleensä paljon pienempi kuin muiden tuotteiden saman alan, jos kyseessä on jonkin tuotteen halvemmalla löysit, ota yhteyttä asiakaspalveluun Käsitelkäämme tämän. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. Asiakasta ei velvoiteta hyväksymään tarjottua hinnanmuutosta. Hakutulokset Lisää tuloksia 0. Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

crucial ssd sata 3

Suomi Lenovo VIKB V vara akku |

Yleiskatsaus yhteensopivista malleista Toimitus ja maksu Ohje. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Valitettavasti haulla ei löytynyt tuotteita ” ”. Toimitusehdot Nämä toimituslausekkeet ovat voimassa

laptops and netbooks :: lenovo v series laptops :: v15 igl – Lenovo Support SI

Myyjällä on oikeus perua tilaus teknisen tai muun ongelmatilanteen sattuessa. Marketplace overview NEW! Ehdottomasti ei myydä käytettyjä akku tai uudistettu. Älykkäät hakuehdotukset Suosittelemme seuraavia hakukriteerejä: Syötä laitteen valmistaja ja malli esim. Näytä lisää. Tuotteiden hinta sisältävät arvonlisäveron. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette Object Linking and Embedding nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.