Lenovo Tablet Yoga Smart

Alin hinta. Yoga Smart Tabille on olemassa yhteensopiva tyylikäs suojakotelo, lenovo tablet yoga smart voi ostaa erikseen. Yoga Smart Tab kestää jopa 11 tuntia verkkoselailua ja jopa 10 tuntia videotoistoa p. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Dräger Alcotestalkometri. Sen tunnuksenomainen design auttaa sitä muuntautumaan moneen käyttöön, ja laitteessa on tukijalka, jonka avulla voit kallistaa, tukea tai pidellä tablettiasi tai ripustaa sen. FAQ Usein kysyttyä.

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1″ WiFi + 4G 64 GB, tabletti

Wi-Fi Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. All rights reserved. Käynnistä Google Assistantin Ambient Mode -tila napsauttamalla tukijalka auki, ja pyydä soittamaan lempibiisisi Spotifysta, YouTube Musicista tai muusta musiikkisoittimesta. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

lenovo tablet yoga smart

Tuotetiedot

Saat nauttia mahtavasta kokemuksesta sen ansiosta, että Yoga Smart Tabissa on innovatiivisia ominaisuuksia, kuten immersiota ja kosketusvuorovaikutusta lisääviä TDDI-teknologioita. Himmennä näyttö tai lukitse kotinäyttö painamalla virtanappia ja vapauta tukijalka Google Assistantin Ambient Mode -tilan avaamiseksi. Pyydä soittamaan lempibiisisi huoneen toiselta puolelta Käynnistä Google Assistantin Ambient Mode -tila napsauttamalla tukijalka auki, ja pyydä soittamaan lempibiisisi Spotifysta, YouTube Musicista tai muusta musiikkisoittimesta. Wi-Fi Tee kodistasi linnasi Yoga Smart Tabin ja Google Assistantin avulla saat yhdistetyn älykotisi hallintaasi. Kun olen Google Assistantin Ambient Mode -tilassa, voinko hallita Google Assistantia äänelläni, vaikka tablettini on lukittu? Google julkaisee ajan myötä lisää Ambient Mode -ominaisuuksia.

hyvin imeytyvä monivitamiini

Lenovo Yoga Smart Tab ” WiFi + 4G 64 GB tabletti, hinta €

WiFi Se on oma henkilökohtainen Googlesi, aina valmiina auttamaan. Yoga Smart Tab Osta nyt. SIM-kortin ja palvelut tarjoaa Truphone. Google Assistantin Ambient Mode -tilan ansiosta tablettisi on nyt myös näytöllä varustettu älykodin virtuaaliavustaja, jonka voit ottaa mukaasi minne vain. USB-C 2. Tekniset tiedot.

Lenovo Smart Tab Yoga 64 GB 25,6 cm (”) Qualcomm Snapdragon 4 GB Wi-Fi 5 (ac) Harmaa

Himmentyykö näyttö Ambient Mode -tilassa, kun huone on pimeä? Halvin hinta ilman toimituskuluja. Wrong Input. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Pyydä soittamaan lempibiisisi huoneen toiselta puolelta Käynnistä Google Assistantin Ambient Mode -tila napsauttamalla tukijalka auki, ja pyydä soittamaan lempibiisisi Spotifysta, YouTube Musicista tai muusta musiikkisoittimesta.