Lenovo Tab M10 Suojakotelo Tokmanni

Olet arvostelemassa tuotetta: Tablettikotelo 10″ yleiskäyttöinen musta Sinun arvostelusi 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Tuote on lisätty toivelistalle. Niiden avulla voit muokata tabletistasi juuret omannäköisesti, lenovo tab m10 suojakotelo tokmanni sisäisesti että ulkoisesti. Meillä voit päivittää samalla kertaa myös muuta kodintekniikkaakuten viihde-elektroniikkaa. Hei klubilainen! Skip to Content Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Olen tilannut uuden salasanan, mutta en saa sähköpostia Jos sitä ei OLE, yritä liittyä jäseneksi täällä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Laadukkaat suojakotelot tableteille

Ja tietysti saat myös usean lisälatauksen sisältävät lisävirtalähteet, jopa aurinkopaneeleilla jos niin haluat. Applen alkuperäistarvikkeet sekä muut tuotemerkit, esim. Verkkokaupastamme tilaten saat tuotteillesi sekä pikaisen toimituksen että palautuksen tarpeen ilmetessä myös ilmaisen palautuksen. Monet modernit suojakotelot toimivat myös yksinkertaisena mutta käytännöllisenä lompakkona, sillä koteloissa on usein muutama korttipaikka RFID-tunnistus suojauksella jotta tärkeimmät kortit kulkevat turvallisesti mukanasi kuten maksukortti ja henkilöllisyystodistus. Sketchboard Pro Apple lenovo tab m10 suojakotelo tokmanni Pro

lenovo tab m10 suojakotelo tokmanni

Asiakaspalvelu

Ja tietysti saat myös usean lisälatauksen sisältävät lisävirtalähteet, jopa aurinkopaneeleilla jos niin haluat. Muut tablet-tarvikkeet Veikon laajasta valikoimasta löydät tabletille sopivat lisävarusteet koteloista, suojakalvoihin ja liitettävään Apple Magic näppäimistöön sekä stylus-kynään. Esimerkiksi automatkoilla navigointia helpottaa olennaisesti se, että tabletin saa kiinnitettyä autoon siten, että siitä voi miellyttävästi isommalta näytöltä seurata reittiohjeita samalla kun ajaa. Rekisteröidy Tokmanni Klubiin. Verkkokaupan suosituimpiin tuotemerkkeihin kuuluvat esimerkiksi Targus, Apple, Wave ja Logitech.

halutaan vuokrata turusta

Suojakotelot tableteille | Pientietokoneet ja tabletit | Veikon Kone

Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Tablettikotelon avulla suojaat tablettisi naarmuilta, iskuilta ja lialta. Suojakotelo ei estä porttien käyttöä. JavaScript estetty selaimessasi. Targus, Belkin ja oma tuotemerkkimme Exibel.

Tablet tarvikkeet | elektroninen kauppa

Laadukkaat suojakotelot tableteille Suojaa tablettiasi arjen kolhuilta ja roiskeilta suojakotelolla Lehtiötietokoneet kuten Apple iPadit ja Samsung tabletit ovat nykyään aikamoinen sijoitus ja tästä syystä on hyvä suojata niitä jokapäiväisiltä pudotuksilta, kolhuilta ja elämänmenolta laadukkaalla suojakotelolla. Vertaile Vertaile Vertaile. Tuote on lisätty toivelistalle. Olet arvostelemassa tuotetta: Tablettikotelo 10″ yleiskäyttöinen musta Sinun arvostelusi 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Tablettikotelot eivät ainoastaan suojaa tablettiasi iskuilta ja naarmuilta.