Lenovo T15p

Valinnaisen LTE-A-kortin avulla voit muodostaa yhteyden joka paikassa, jossa tarjolla on mobiiliverkko. Katso alta myös muut huoltolaajennukset. Katso lenovo t15p yhteensopivat tarvikkeet. Show savings:. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista lenovo t15p, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Voit mukauttaa järjestelmän tarpeisiisi valitsemalla korkean tarkkuuden UHD- ja FHD-näyttövaihtoehdoista ja lisätä valinnaisesti kosketustuen. Rakenna omasi 0.

ThinkPad T15p Gen 2 (15″ Intel) ‑mobiiliworkstation

Mallit Mallit. Wrong Input. Kingston muistihaku. RJ45 ethernet 9. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia verkkoyhteydestä. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla.

lenovo t15p

Tuote-esittelyjärjestelmä

Wi-Fi 6 mahdollistaa nopean ja vakaan yhteyden jopa ruuhkaisissa julkisissa tiloissa. Tämän lisäksi itsensä korjaava BIOS palauttaa järjestelmän sen vioittuessa aiempaan turvalliseen tilaan. Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta. Show savings:. Se sopii täydellisesti tehokäyttäjille, jotka työskentelevät ja pelaavat täysillä!

macbook 10

Lenovo ThinkPad T15p Gen 1 (20TNBMX) yrityksille | Atea eShop

Lenovo t15p sopii täydellisesti tehokäyttäjille, jotka työskentelevät ja pelaavat täysillä! Edellinen Seuraava. Nopeampi korjaus tarkoittaa, että voit jatkaa normaalia käyttöä nopeammin! Näin varmistetaan, että se toimii saumattomasti ääriolosuhteissa. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Tämä suurella 15,6″ näytöllä lenovo t15p numeronäppäimistöllä varustettu premium-kannettava sopii ihanteellisesti tarkkuutta vaativiin tehtäviin, olipa kyse pikseleiden laskennasta tai numeroiden käsittelystä. Apple konfiguraattori.

Lenovo ThinkPad T15p Gen 1

Se sopii täydellisesti tehokäyttäjille, jotka työskentelevät ja pelaavat täysillä! Portit ja paikat 2 x USB-A 3. Ilmavirtaus ja lämpösaturaatio optimoidaan niin, että laite toimii nopeasti ja tehokkaasti. Kun tarvitset ylimääräistä tehoa, voit helposti määrittää asetuksissa Ultra-Performance-tilan. Show savings:.