Lehdenkerääjä Ajoleikkuriin

Laitat vain kerääjän lehdenkerääjä ajoleikkuriin ajoleikkuriin tai puutarhatraktoriin ja huristelet pitkin pihaa -valmista tuli! Tilaa uutiskirje Uutiskirje on ilmainen Sähköposti. Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin. Kysy lisää tästä tuotteesta. Vesipumput ja uppopumput.

Koko Suomi

Puutarhan kastelutarvikkeet. Ajoleikkurin ruohonkerääjä cm. Ilmoita Hae Viestit Kirjaudu. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Isot renkaat liikuttavat kerääjää kevyesti hieman epätasaisemmallakin pihamaalla.

lehdenkerääjä ajoleikkuriin

Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen Sähköposti. Ominaisuudet Tilava jätesäiliö tyhjennetään kuljettajan paikalta vain köydestä vetämällä Et tarvitse työkaluja liittääksesi kerääjää leikkuriisi Portaaton korkeudenäätö Harjat siivoavat pihasi tehokaasti tippuneista lehdistä vaikka maa olisi märkä, pyörät ovat kestävät ja suunniteltu käytettäväksi myös epätasaisessa maastossa Takuu 6kk Tekniset tiedot Kerääjän leveys cm 42″ Harjan koko x mm Kokonaisleveys cm Kerääjän kapasiteetti litraa Kumirenkaat, pyörien koko x60mm Pakkauskoko x43x30cm. Lähetä arviosi Ladataan Kevyt- ja kestopeitteet. Ei enää haravointia! Vuokraa peräkärry.

laura biagiotti roma uomo yorum

Koko Suomi,

Anssi Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Varaosia ja tarvikkeita ruohonleikkureihin. Näin ilma ja ravinteet pääsevät paremmin juureen saaden ruohon näyttämään entistäkin vihreämmältä! Sivustomme käyttää lehdenkerääjä ajoleikkuriin. Oma tili Kirjaudu sisään. Myös Yrityksille on mahdollista ostaa Collector laskulla.

Ruohonkerääjä –

Hintavertailun voittaja! SQ-Green uusia kiilahihnoja ajoleikkuriin ym. Saat tarkan kuljetushinnan tälle tuotteelle syöttämällä alle postinumerosi ja painamalla ”laske” -painiketta. Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä. Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Hinta on yhden tuotteen kuljetushinta.