Lego Tylypahkan Linna

Opiskele tavallisen velhotason kokeita varten kirjastossa. Pakkausten määrä per kerros. Voimassa Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Jalosteet myydään käytettyinä, niille ei anneta takuuta eikä palautusoikeutta.

Lego Harry Potter 71043, Tylypahkan linna (Hogwarts Castle)

Palautetta sivustosta. Kiitos palautteestasi! Ja 4 minifiguurilla, 27 mikrofiguurilla, joissa on lego tylypahkan linna, professoreita ja patsaita, sekä 5 dementoria, tämä edistynyt rakennussarja on täydellinen Harry Potter -lahja. Ei alle kuukauden ikäisille lapsille. Lue lisää. Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi.

lego tylypahkan linna

Tutustu myös

Ilmoita saatavuudesta. Mukana liikkuvat portaikot, rakennettavat värilasi-ikkunat ja paljon muuta. Halvin: Hobby Hall. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Pane linnaan 27 mikrohahmoa, mukaan lukien Harry, Hermione ja Ron, sekä lumoava kokoelma tuttuja tarvikkeita ja esineitä, ja viimeistele taianomainenrakennuskokemus sitten Hagridin mökillä ja tällipajulla.

4living kylpyhuonematto

Tylypahkan linna |

Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Manage consent. Hyökkäys Kotikoloon. Close product quick view ×. Tuotteita voi tulla katsomaan liikkeeseemme. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Tallenna Peruuta.

Osta LEGO Harry Potter – Tylypahkan linna ()

Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Vaikea löytää. Tutustu taidokkaasti suunniteltuihin kammioihin, torneihin ja luokkahuoneisiin ynnä muihin kätkettyihin ominaisuuksiin ja paikkoihin, jotka ovat tuttuja Harry Potter -elokuvista. Kortti- ja lautapelit -osaston suosituimmat jalosteet alk. Täynnä aitoja yksityiskohtia! Ehdotettu sukupuoli.