Lego Technic Batmobile Tumbler

Näitä haetaan nyt:. Aikuisille suunnattujen LEGO® settien valikoima on täynnä mukavia rakennuselämyksiä, ja pienoismallit ovat upeita koristeita. Nämä setit vetävät puoleensa jokaista pienoismallien harrastajaa. Kiitos palautteestasi! Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta.

LEGO Super Heroes 76240 DC Batman™ Batmobile™ Tumbler-auto

Voit aloittaa tämän kiehtovan rakennusprojektin heti, sillä pakkauksessa on laadukkaat painetut ohjeet. Odota hetki Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Pinterest Elektroninen posti. Näitä haetaan nyt:. Sulje Siirry kassalle.

lego technic batmobile tumbler

Tuotetiedot

Kiehtova LEGO pienoismalli on suunnattu nimenomaan aikuisille. Skip to the beginning of the images gallery. Palautukset Jos et Object Linking and Embedding tyytyväinen BricksDirectin tilaukseesi, voit palauttaa sen 14 päivän tarkasteluajan kuluessa. Ei Kyllä. Tuote on lisätty toivelistalle. Alin hinta.

kierretanko ruuvi

LEGO DC Super Heroes Batman Batmobile-Tumbler, hinta €

Kun olemme vastaanottaneet lähetyksen hyvässä kunnossa, maksamme ostosumman 14 päivän kuluessa tilillesi, kunhan LEGO-setti on saapunut meille alkuperäisessä kunnossa. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Kirjoita oma arvostelusi ×. Kiehtova LEGO pienoismalli on suunnattu nimenomaan aikuisille. Kunto check Uusi. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! BricksDirect käyttää evästeitä.

LEGO DC Batman Batmobile – Tumbler-auto – LEGO Super Heroes – Br Kunto Uusi.

Luo uusi toivelista Sulje. LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen — näin on ollut jo vuodesta Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. LEGO Eläinjuna. Uusi asiakas? Hintakehitys Korkein hinta.