Lego Servomoottori

Go to Top. Ikäsuositus yli 7v. Vastaavat tuotteet. Näin otat JavaScriptin käyttöön linkki. Toimii paristoilla meiltä saat hankittua erikseen myös ladattavat paristot ja laturin.

Moottori, Power Functions M-Motor

Ikäsuositus vuotta. Teroitetaan lego servomoottori joka teroittaa Ø 7 mm kyniä. Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Vastaavat jalosteet. Takakannessa on mallikirjaimet ja -numerot. Tuotteita voi vielä tilata niin kauan kuin niitä on varastossa.

lego servomoottori

Hinta- ja tuotetiedot

Tilaamalla yhden paketin, saat 20 vihkoa. Peruuta Kirjaudu Rekisteröidy. Toimii paristoilla meiltä saat hankittua erikseen myös ladattavat paristot ja laturin. STEAM-aineita ovat luonnontieteet, teknologia, insinööritaito, taideaineet ja matematiikka. Vihko LEGO lopettaa Mindstormsin tuotannon kesäkuussa Lue lisää.

adidas superstar fv2820

LEGO® Education EV3 Suuri servomoottori – Lekolar Suomi

Ikäsuositus vuotta. Tuote sisältää lego servomoottori LEGO-osaa. Vaihda salasana Unohditko salasanasi? Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Liitä tämä vastaanotin rakennelmaasi ja saa se likkumaan ja toimimaan yhdellä kaukosäätimen tai painalluksella. Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian.

Moottori, Power Functions M-Motor

JavaScriptin on oltava käytössä Näin otat JavaScriptin käyttöön linkki. Vastaavat jalosteet. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Tilaa sähköpostiisi ohjeistot salasanan uusimiseen. Peruuta Kirjaudu Rekisteröidy.