Lego Ninja Go Kai

LEGO® palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti. Lisätiedot Lisätiedot Paino 0. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Luo uusi toivelista Sulje.

LEGO Ninjago Kai rooliasu

Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Luo uusi toivelista Sulje. Go to Top. Et tarvitse ninjataitoja! Sulje Siirry kassalle. Lapset pääsevät leikkimään huikeita hyvän ja pahan välisiä taisteluita, kun sankari Kai ja hänen hirmuinen vastustajansa Skulkin ottavat lego ninja go kai tässä eeppisessä taistelusetissä — Kai vastaan Skulkin Kategoriat ja tuotemerkit.

lego ninja go kai

Hinta- ja tuotetiedot

Näitä haetaan nyt:. Siirrä toivelistalle. Sääntöjä tai rajoja ei OLE, joten heittäydy luovaksi ja todista, että olet spinjitzu-ninja! Osta lisää samanlaisia tuotteita:. Lisää ostoskoriin. Tuote sisältää 97 LEGO-osaa.

i7 8700k ark

LEGO Ninjago Spinjitzu-Kai – Lelut24

Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien lego ninja go kai mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Tuote on lisätty toivelistalle. Leikkiessään imeväisikäiset oppivat tärkeitä elämäntaitoja ja yhdistävät voimansa ninjasankariensa kanssa. Esittele ninjataitojasi spinjitzu-Kain kanssa! Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt.

Lego Ninjago Spinjitzu Burst Kai Monivärinen | Kidinn

Kysy tuotteesta. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Toimitukset ja palautukset Rakennusohjeet. Toivelista luotu. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja.