Lego Marvel 76150

Kun imeväisikäiset laittavat minihahmon robotin sisään, mekaaninen hirviö voi mennä minne tahansa ja tarttua kaikkeen — kuten Spider-Maniin ja suihkukoneisiin! Lego marvel 76150 uutiskirje. Close Yksityisyyden yleiskatsaus Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman hyödyllistä sisältöä. Imeväisikäiset voivat pitää hauskaa aina ja missä tahansa. Robotin ohjaamo avautuu Venom-minihahmoa varten.

76150 LEGO Super Heroes Hämähäkkisuihkari

Turku Länsikeskus. LEGO® tuotteet täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Valitettavasti Hintaseuranta. LEGO® Marvel Spider-Man rakennuslelu kutsuu 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat pojat ja tytöt loputtomiin supersankariseikkailuihin. LEGO® lelut täyttävät lego marvel 76150 tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa — ja näin on ollut jo vuodesta Lasten alusasut Alushousut Pitkät alushousut ja kerrastot Sukat Sukkahousut Aluspaidat ja muut alusasut. Tämä supersankariaiheinen Venom-robottilelu sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla imeväisikäiset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään.

lego marvel 76150

Tuotetieto

Kuukauden digikirjakampanja. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

gt1040 nvidia

Lego Super Heroes Hämähäkkisuihkari vastaan Venom-robotti, hinta 67 €

Tämä supersankariaiheinen Venom-robottilelu sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla imeväisikäiset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Tyyli ja hyvinvointi. Lego marvel 76150 Puupelletit ja briketit Halot ja takkapuut. Tarvitset kaikki supersankaritaitosi kukistaaksesi hirviömäisen robotin ja pelastaaksesi Spider-Manin. Toimintaa pursuava rakennuslelu on täydellinen valinta leikkeihin. Valikoimasta poistunut tuote. Lahti Laune.

Lego Marvel Hämähäkkisuihkari vs Venom – Muovi ja Lelu

Haluatko tuotteesi asennettuna? Viihde ja elektroniikka. Tarvitset kaikki supersankaritaitosi kukistaaksesi hirviömäisen robotin ja pelastaaksesi Spider-Manin. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Repel Dr.