Lego City Poliisit Ja Rosvot

Tutustu heidän rosvomenopeleihinsä täällä. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Ilmainen LEGO Building Instructions sovellus sisältää digitaaliset ohjeistot, joiden zoomaus- ja kiertotoiminnoilla imeväisikäiset hahmottavat rakentamansa mallit kaikista suunnista. Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi. Selaa osastoja.

Lego City vankisaari / rosvot ja poliisit

Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Hauskaa tekemistä 7 vuotta täyttäneille lapsille LEGO setti sisältää kuvitetun painetun rakennusoppaan, jossa on vaiheittaiset ohjeistot sekä interaktiiviset digitaaliset rakennusohjeet. Rosvojen jahtaaminen on hurjan hauskaa. Lisää toivelistaan. Lelusettiin kuuluu monin yksityiskohdin varustettu pankkirakennus, rosvojen ryöstöautoksi muuttuva siivousauto, poliisihelikopteri, poliisin panssariauto ja 6 minihahmoa, joista 5 on tuttuja suositusta LEGO City Adventures tv-sarjasta.

lego city poliisit ja rosvot

Tuote-esittely

Asiakkaan on mahdollista saada sähköpostitse kuitti ostoksesta antamalla sähköpostiosoite ennen maksun vahvistamista. Tuote on lisätty toivelistalle. Kategoriat ja tuotemerkit. Tallenna ilmoitus suosikiksi. Tilaa uutiskirje. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.

logitech v450

LEGO City Police Poliisi ja pankkirosvojen takaa-ajo | verkkokauppa

Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Lähetä Tori-paketti. Betty, Hacksaw Hank ja Vito ryöstävät kaupungin pankkia. Ilmainen LEGO Building Instructions sovellus sisältää digitaaliset ohjeet, joiden zoomaus- ja kiertotoiminnoilla imeväisikäiset hahmottavat rakentamansa mallit kaikista suunnista. Viestisi on lähetetty! Käytössä on edistynyttä teknologiaa — muun muassa drone!

Lego City vankisaari / rosvot ja poliisit,

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla Object Linking and Embedding vielä Tori-tiliä? Voit lähettää ilmoittajalle viestin. Etsitkö uutta autoa? Takaa-ajo poliisihelikopterilla. Lapsista on hauska leikkiä vauhdikkaita autotakaa-ajoja, etenkin kun niissä on mukana upea poliisihelikopteri. Siirrä toivelistalle.